Trainer

Oferta noastra de cursuri de pilotaj, copilotaj si defensive driving

Cu o vasta experienta de pilot, numeroase titluri de campion castigate si participari la diverse scoli si cursuri de pilotaj, Edwin va poate indruma pasii in acest sport minunat fie ca sunteti incepator, junior, sportiv consacrat sau gentleman driver.

Fiecare categorie beneficiaza de o atentie aparte, croit aspecial pe nevoile fiecaruia. Evident ca exista un trunchi comun insa in functie de faza de dezvoltare a fiecaruia, target-ul fiecaruia, posibilitatile fiecaruia, agenda si pasii de urmat se vor adapta personalizat.

Cursuri de pregatire la care a participat Edwin de-a lungul carierei:

– Tehnici de comunicare – TMI International

– Tehnici de Train the Trainer – TMI International

– Curs de pilotaj pe gheata Mini with Rauno Aaltonen, Finlanda

– Curs de pilotaj Formula 1 – circuit du Var, Franta

– Curs de pilotaj Dragster – Doug Foley Drag school, SUA

– Curs de pilotaj BMW M fahrer training, Austria

– Curs de pilotaj BMW M Performance training, Austria

– Curs de pilotaj pe gheata – Laponie Ice Driving, Finlanda

– Curs de pilotaj Jarkko Miettinen – Romania

– Curs de pilotaj Vittorio Caneva, Italia

 

Oferta EK Driving & Motorsport

Curs de baza pilotaj sportiv

Desfasurat pe pista de la Prejmer, cuprinde 2 zile de curs teoretic si practic.

Varianta 1, cu masina clientului

Pret: 1000 Euro + cheltuieli transport/cazare/masa

Varianta 2, cu masina scolii

Pret: 1200 Euro + cheltuieli transport/cazare/masa

Curs avansat pilotaj sportiv

Desfasurat fie pe pista Prejmer fie pe suprafata de macadam, exclusiv pe masina clientului si in organizarea logistica a acestuia.

Cuprinde 2 zile de curs teoretic si practic

Pret 1200 Euro + cheltuieli transport/cazare/masa

Rally coaching

Edwin va fi prezent la competitie din faza de pregatire si in timpul acesteia, asigurand suportul necesar sportivului pentru a ajuta la optimizarea performantelor sale.

De la planificare la aspectele practice de zi cu zi si pana la strategia de cursa, vei putea beneficia de vasta sa experienta.

Etapa raliu CNRB (4zile)

Prezenta pe durata recunoasterilor, shakedown si in timpul raliului

Pret: 1200 Euro + cheltuieli transport/cazare/masa

Etapa de viteza in coasta CNVC (3 zile)

Prezenta pe durata recunoasterilor, antrenamentelor si a cursei

Pret: 1000 Euro + cheltuieli transport/cazare/masa

Slalom paralel, Super slalom, Time atack, Super rally (2 zile)

Prezenta la antrenamente si concurs

Pret: 600 Euro + cheltuieli transport/cazare/masa

Salut! Sunt Edwin, Defensive driving trainer.

Buna ziua. Sunt Edwin, trainerul dumneavoastra.

Daca ati ajuns la aceasta sectiune a site-ului, inseamna ca v-ati pus, cel putin o data intrebarea ce inseamna “Defensive driving”? Sau sunteti cu adevarat preocupati de siguranta deplasarii rutiere a dumneavoastra si a apropiatilor dumneavoastra, fie ei familie, prieteni sau colegi de servici.
Adevarul este ca, indiferent de motivatia avuta, un lucru este cert: condusul pe drumurile publice NU este lipsit de riscuri! Din contra, putem spune ca in toata aceasta perioada de peste 20 de ani de la revolutie, conditiile in care circulam s-au inrautatit considerabil.

Si nu pentru ca drumurile ar avea mai multe gropi decat pana in 1989 ci pentru simplul fapt ca, pe o infrastructura cvasi-neschimbata, numarul de masini a crescut exponential de la an la an, performantele acestora sunt constant in crestere, la fel si vitezele de deplasare, iar nivelul cunostintelor de condus este ingrijorator de scazut.

Statisticile europene ne situeaza la coada clasamentului in randul tarilor cu un numar mare de victime din urma accidentelor.

Tocmai de aceea, exact cum in orice profesie se impune ca la anumite intervale de timp sa va puneti la punct cu noutatile din domeniu si sa va cresteti performanta, fie ca vorbim de marketing, comunicare sau vanzari, in anii ’70 a aparut acest concept de conducere defensiva, bazat pe cresterea abilitatilor conducatorilor auto de a identifica situatiile cu potential periculos si de a stapani masina in astfel de circumstante.

Bazat pe experienta extensiva de pilot de raliuri si jurnalist auto ce a testat marea parte a automobilelor aflate in productie in ultimii 15-20 de ani, plus cu un solid bagaj de cunostinte rezultat de la participari la astfel de cursuri sustinute de marii constructori de masini in cele mai variate conditii, cursul nostru isi propune o profunda resetare atat a deprinderilor dumneavoastra de sofer cat si a atitudinii fata de intreg acest proces placut, util, dar care poate deveni foarte periculos daca nu este tratat cu seriozitate maxima.

Investiti in siguranta dumneavoastra! De restul ne ocupam noi!

Acces în contul tău